Monday, November 30, 2009

wuhhh

eherk.christmas pn blm :l

puasa

org tga seronok makan daging korban.den baru nk gnti pose arini.huhuh

one time - jason bieber ;)





Thursday, November 26, 2009

hanphone berhabuk

sampai berhabuk hp saya sbb da lama tak topup.hahaha.saya dah lama nk luahkan bnde ni tp tak terluah2.huhhh.okay.saya dah malas nk pikir bad past awk n saya naik muak tgk awk cmmnt ngn dia walaupun saya da byk kali mengamuk psl ni.awk nk sgt kt dia, pergilah.saya tak kisah.saya tak kisah lgsg kalau saya sorg2.saya sebenarnya taknak pun control awk sbb mmg tade niat pun.tp saya nk awk rasa je.ni baru brape minggu kita tak cntact.saya sengaja tanak topup sbb saya taw awk akan bls jgk cmmnt2 dia.myspace mmg tmpt awk nk lepaskan bosan kan?n i have doubt on you.again.last saya ckp, saya da nekad kalau awk mmg tak boleh ubah perangai awk ni, saya akan ckp bye bye je.

insomnia..

semalam tga syok2 men game, nabila panggil kt pintu.daym kacau je.kuar kt pintu tgk dia tga dukung ilman, anak jiran yg umo 3 taun.dahi die darah meleleh2.pekat plak tuh.nabila ckp die jatuh tgge n nina tolak die?tataw la cite btol tp pape hal aku kne slmtkan budak tu dulu.amek tisu, lap2 dahi die.darah da meleleh kt lantai, tudung nabila, kt bju budak tu jgn ckp la.n the best part is, i have to against my biggest fear -darah!- tp okey je aku lap darah budak tu.tade ase ape lak.then bpk budak uh dtg n bwk gi klinik.ase2nye kne jahit kot dahi budak uh.huhu

due tige hari nih taley nk tdo!uhhh.mate segar gile doe.kol 4 baru ley tdo.tu un puas pkse mate lelap.

jiran2 gue sume da start enjin kete, masukkan beg2 kt blkg n blk kampung.aku alamatnye blk mlm ni la kot.mau jammed gile jalan nti.perhhh.

Monday, November 23, 2009

Kisah 4 Aman

kami sebuah keluarga yang kepoh dan gila.walaupun banyak konflik dan tidak puas hati antara kami, tapi kami tetap bersatu sebagai 4 aman.

GIRLS

audawiyah & noor
mereka bahagia di depan.tp mereka tak boleh nk cover kalau mengantok time cikgu ajar.

fatin
easy going and suka copy paste homework hasanah.digosipkan dgn syami tp die dah jmpe org lain kt skola baru (:

hasanah
oh dia sangat comel! jgn pndg die kecik je.seorang yg genius and prinsip die ialah being the top.

syahiirah
lebih senang ngn group die sndiri.baik hati.n tinggi die tak pernah berubah :p

amira
kakak kepada twins kelas aman.die stil pki braces.bertukar2 kale tiap kali appoinment kot.

huda hisam
dia gelak comel.busy dgn bussiness ngn kawan2.pernah dapat addmt highest.

wan
dia sangat loud.like she want everybody in class know that she is the happiest person.

amira shazalyna
dia pengawas baru kelas kami.dia sangat take care psl kp.

maiza
siapa yg tataw dia ni akmal's.hari2 bincg ngn akmal psl study.bagus2! n suara dia sgt kecik.

huda zul
kamu sgt2 innocent masa kita mula2 knl (: kamu kata budak2 yg kuar lepak kt mid tu kurang kasih sayang keluarga eh? saya rasa org yg flirt bf org ni yg sebenarnya kurang kasih sayang keluarga.kan? ;)

masmee
dia tak banyak songeh macam yg lain.lembut je orgnya.

aina
tulisan jawi dia sangat cantik.n dia jgk org pertama yg taw gosip daripada jiran sebelah dia.

adila
dia adik amira.dah pki retainer beat kakak dia.sophisticated.dia kurang senang dgn kami bertujuh.

anis
dia keturunan albert einstein.addmt bg dia cm 1+1 je.dia sangat tension kalau ada org ganggu masa study dia.

wani
dia pun loud.tak boleh pisah ngn 'kembar' dia.careful dear,ur loudnest may annoys people around you.

shera
nyawa dia lukas.kalau dia bercerita, semua kena senyap n dengar betul2.masa dia hyper semua benda tak betul.

jannatil
saya minta maaf kalau saya tak pernah mengenali anda dalam2.saya pun tataw kenapa dia tak dtg skola sebulan.penyenyap.

alia izzati
dia peramah.semua org dia tegur.she always have something to tease every single of us.

sajidah
dia pemalu tp creative in art.

wana
jgn cari gaduh ngn dia.nti dapat pukulan maut.dia org terahir yg taw gosip F9 -.-

ili
dia menjerit sgt nyaring n dapat gelaran siren.easy going ngn boys.lately ni minat reading.bf tiap2 taun tuka.ish2

bejah
she's unpredictable.ada je yg akan kena ngn dia.setakat ni tgh mempertahankan kesetiaan kt abg iwan.n hari2 complain diri sendiri besar.

elyana
dia kartunis.ada file penuh ngn artwork dia sndiri.besfren ngn sajidah.

ain
dia tak byk bercerita.kalau kenal dia betul2, dia pun gila jgk.

hannah
she's the tallast girl in the class.baik hati.

to teacher sadiah.terima kasih sbb phm keadaan kelas kami yg hiruk pikuk ni.you treat us like your own child.

im cooking for lunch

all by myself eh.hee.boo gile.org len dah pandai masak rendang.ko baru masak sup sayur pka.haish
nti ibu beli bahan mentah byk2.kakak masak breakfast n lunch.
btol ni??

Saturday, November 21, 2009

percayalah

saya dah start study sejarah form 5.percaya? tak? percaya jela.
Photobucket

Monday, November 16, 2009

5 REASON WHY I HAVE TO MOVE FROM AMAN

1. I need to drop EST. I don't see it advantage yet. sory dear teacher.

2. Finding new peacecuz I'm not peace anymore.

3. aparting self from my besfren. she is the biggest reason why i need to move from aman. i had enough memory with her B)

4. I love you F9 and I won't let the same person 'complaining' that 7 of us were a strong bond. At least I'm less burden to be aim by teacher who listen to that poker face.

5. Too many competitor in aman and I can't get up anymore. I'm bow out first..

I still need a slow step to improve myself especially in Addmt. I can't pretending anymore that i understand it. I just need to get up before it's too late.


Thank you dear teachers for guiding me. everyone has achieved their best but I'm left behind. Please let me be someone who didn't let myself down.


To everyone in aman, I'm apologize if I was too loud, too that, too this.


peace outt.

Friday, November 13, 2009

akhirnya !

abes jgk final exam.alhamdulilah.so skang tga cuak taun depan spm.terase amat2 tue bile pike da 17 taun next year.huhu.n it's getting closer...

TAHAP KEFAHAMAN
addmt 20%
chemist 60%
physics 60%
bio 80%

i think i'm gonna on my hp weekend only starting next year.prepare la dude.n cuti skola ni ade mission ngn anis.mission memahami addmt -.-

peace outt.

Tuesday, November 10, 2009

3 more days dude.

huhh.terase sgt2 penat study.agame tak usik satu habuk lg so terpakse korban tak tgk cite gossip girls n nur kasih.daym!da la tak pena miss cite2 tuh.huuu.smlm tdo 5 jam jekot.tetdo kt sofa.bgn2 je blkg cm org tua baru lepas senamrobik.perhh.bio td cm not bad.not bad SUSA.chemist nti ley survive ckit kot.anis ckp pj kne bace buku teks..??

pka,asal ko tak ckp nk tinggal 1 page soalan est?
ko mke confident je nk A aku tgk.drop konon.hehh

Friday, November 6, 2009

est : drop!

saya tak kesa pun est fail ke ape.tp bak kate kak bella,cacat la sijil spm ko nti.huhu.td un teacher saadiah tego awat aku tak wt 1 page soalan.ngehe.tak sempat la teacher.report un saya men salin point jek.hum.paling2 dasyat un turun klas je ngn anis.u promise me anis!;p mmg target est c kot.physic td study last minute.abes bantai je soalan principle2.tak sempat bace chapter 4 la.humm.
balik da ley on puas2!
oi! sminggu lg la.
=D

Tuesday, November 3, 2009

makin gelap !

nk tak nak.kne gi jgk pd.hehh.da merayu2 da kt mama tanak gi.nk study addmt.tp abah un soh gi jgk.k fine.gi la.muke hepy jek tp dlm ati menjerit2 nk dok uma.oh! baru igt tanak fail addmt end year ni tp.humm.a picture says a thousand words.tgk jela.. (maleh nk rotate.maaf)


Photobucket
colouring time

Photobucket
it's okay nina.u've try your best

Photobucket
bbq

Photobucket
hai ;)

Photobucket
dating nk tgh laut.hehh

Photobucket


Photobucket
sand castle competition

Photobucket


Photobucket
smart

Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket
cm temple borobudur.ahahh