Tuesday, March 30, 2010

a silly laugh part 1

cite-cite nk jd ape?
lawyer.
*sengih tataw nk jawab ape*
tula expression yg saya nmpk setiap kali org tye ambition ape.sakit hati pun ade.dorg cm pike lawyer ni cm byk gile dosa.okey la saya nk jd lawyer sgt pun sbb nk protect women's right.tp women skang un mmg da powerful.rule the world ade.tp pmpuan takley nk control sume cm laki sbb dalam hadis da terang-terang ckp laki pemimpin.cube tgk kt filipina,maju tak dorg arroyo tu lead?pmpuan powerful sgt pun korg akan duduk masak kt dapur jgk.sepandai-pandai, seterer-terer hebat un korg,korg still kne jge laki korg.da byk cite aku dengar pmpuan yg hebat-hebat bile dah kawen ase cm rendah je sbb kne masak walaupun sblm tu xpena lgsg masak.okey okey bck to the top.aku nk jd lawyer bkn sbb nk rasuah2 or wtv.maybe korg skali dga lawyer ni cm bodoh je.debate debate then kalah or menang je.ade jgk fmly lawyer yg jage harta inheritance.lawyer for company.igt lawyer tercorok satu bidang je ke?korg xkn tak pena dga mostly prime minister asal lawyer?berlambak dalam buku sejarah kalo tak caye.hum okeh sambung lagi.byk lagi

ouch!

first time kne rotan ngn cikgu suriati arini :l

Sunday, March 28, 2010

heartless

jahat tak kalo saya ckp saya tak gelak langsung time tgk alice in wonderland? serious.pelik gk mane part yg klakanye.tp saya bg harapan tinggi dooo kt cite uh.skali hampeh je.duhhhhhhh -.-

Saturday, March 27, 2010

Thursday, March 25, 2010

lost.ed

otak lost march exam

Sunday, March 21, 2010

terminator

saya tido 4 jam je malam td.warghhh.tido pun cm baring atas api.panas gila.panadol takdak.tahan jela sampai pagi ni.bgn2 tgk cermin, mata merah belah kanan.cm terminator.hahaha.ni nk bersin pun tahan2 je.yela bile nk bersin je sket prot.seksanya diriku ini ='( tp saya still smgt nk study.alangkah indahnya hidup kalau addmt tu 1+1 je.

Photobucket

i've try so hard

Monday, March 15, 2010

canceled!

hidung saya okey.yeyey okey.yeyey! hesh smgt je bgn pgi2 nk jmpe doc.first jmpe,doc kate ok then bg ubat n spray cm byase.bluergghh busuk! second jmpe lg doc sbb abah tak puas hati nape doc xwat pape kt hidung den ni haa.doc ckp better spray je drpd operation.kalo operation nnti lame nk elok cuz doc nk betulkan tulang yg bengkok diluruskan(i wish the result was higher nose :B ) tp tak jadi.so korang2 kalo dgar aku bersin tak benti2 uh,slhkan doctor sbb tak wat pape..

ngntok laaa.dok kt office abah ni dah berpuluh puluh mimpi ade.muke un da cm pesakit yg baru sedar koma 14 taun.air cond 2.mane tak lena.bgn2 konon nk study sejarah <3 .tak abes bab lg abah offer gne internet.apa lagiii xD

Saturday, March 13, 2010

alice in wonderland

your silence is killing me :l
let's alice please :(

kelas tambahan pye hal

hello fairuz.gi kelas tak?
gi
okey
ko taw tak aku baru bgn?
taw.aku pun
aku tgk nama ko kt fon,pka ni gile ke tepon pagi2.lupe
hahahahah

suare masing volume 1 pye.dah puas adjust dulu sblm call uh.
saya publish ni bertujuan untuk menyedarkan kawan2 yg kite ni dah 17 tahun tp tak reti2 bgn pagi (:
p/s:fairuz aku dah publish dulu!;p

Friday, March 12, 2010

feelin the spm heat

smlm senior2 da amek result.masing2 dapat not bad.kakak fairuz dpt straight a's.n percent lulus spm meningkat 99%.dasyat2.cuak!!now it's our turn! :l