Saturday, April 2, 2011

every little thing

YUP! sekarang every little thing yg jadi keliling rasa nk tulis kat mane-mane;diari, pokok, daun, last but not least bloQ :) cuz that little thing is so deng important to me. express every word you want to bebeh.

okey result SPM, at first cam puas hati gila sbb takde fail. and gua tak nangis. woohoOO! tapi 2 3 hari lepas tu, dengar pulak result kawan-kawan superb habis, then terus senyap. rupanya teruk JUGAK result gue -.-  still takmau cakap dapat berapa tapi alhamdulilah semua credit. takde Debit.

NEXT, kerja pula hal. hadoyai hahah rindu dengar Chet cakap camtu. sorry dia takde Facebook :p  environment kerja makin hangat dan hangit. GRRRRR! racist sangat kuat okeyyy. tak suka. huh. takpe, bulan ni amek cuti banyak-banyak. biar nangis dorang muahahah. cuti nak gi vacation ngan F9. lalalala.
BILA NAK VACATION?

JPJ test 19hb. lame gila. deng laaaa.

addicted ; katy pery - ET (uuu alien)
urggh nak gi kerja. byebye. LAMBAT!