Friday, July 29, 2011

Somewhere in KMJ

pictures tell a thousand words.
 my green hippo got a new friend too.



introducing my crib. 
there's only three of us so the other side of our room is mine.
katil kosong tu jadi pantri kami sebilik. untunglaa.




 MINI KAKOM. 
Amy , Wen  and me.
we're the champion in "Wandering Nowhere" event.




 rezeki makan nasi minyak free. thank you Ayahanda ( director of KMJ )



  'Hari Menderma Darah'
lab practical to be exact.



 tutor chem. Encik Jihad try to beat our boredom during class, 



but we made this 'rose' instead. 
he kept it on his desk at the office. cute kan? ;)




Bruno Mars + Gu Jun Pyo = Bruno Pyo
okey?

SELAMAT BERPUASA 
dan 
Selamat Beramal
=)

Friday, July 8, 2011

I'M HOME!

it's good to be home:)

but why I am feeling something is not right?

Saturday, July 2, 2011

I AM SUPER EXCITED!

First of all, rasa bersyukur sangat-sangat sebab berita baik datang one after another.
bersyukur sangat dapat roommate yang baik and saling mengingati.
bila sorang takde or balik lambat je, mesti cam tak best bila nak gelak-gelak.
actually sorang je yang baik,Rehan. sorang lagi gila,Tasha. tapi kami cam dah pengaruh Rehan ni jadi gila jugak. hee~
Rehan ni seorang yang tak reti nak rehat. study memanjang sampai kitorang tengok dia pun kesian. last-last satu hari ni kitorang paksa dia tidur awal. jaga mata beb!

ni baru 3 orang.belum tambah sorang lagi.

bersyukur sangat ada yang memahami kesusahan aku selama ni.
especially to my caring family. heart them <3

okey,  then ni pesanan untuk sape2 yg simpan cita-cita nak masuk matric tu. DON'T EVER EVER BUANG BUKU NOTA. lagi2 notes yg cikgu suruh salin. tu memang sangat-sangat laa berguna nti. actually satu kesedaran jugak kt aku sebab terasa cam nak masuk kelas Chemistry Cikgu Sariah balik je. ni la akibatnya main-main dalam kelas. take that!

sedar tak sedar, lagi sebulan nak UPS ( Ujian Pertengahan Semester ) and cuti raya tambah lagi seminggu. holidayyyyy! tapi confirm kaw kaw kena marah dulu lepas UPS nanti -.-

setelah nak dekat sebulan tak balik, Wani bagi news that really make my day. "pikah, minggu depan leh balik!" menjerit terlebih excited beb. I'm gonna meet almost everyone yang aku ingat time balik nanti. tengoklah tak caye. from  Johor to Bangi, here we come!

excited sangat sampai taknak lunch. punyalah semangat nak balik.weehooo..
and WiFi kolej pun dah leh log in guna ID sendiri ;)

Larian 1 Malaysia
amy, me, biela, hajjar

lepas lari, masuk kelas for 3 hours tapi sangat best belajar arini. kalaulah hari - hari belajar best cam harini. today was a fairytale