Tuesday, August 23, 2011

Rhythm of Love

this song keep on playing for us wherever we're together :') 
<3

Friday, August 19, 2011

Unexpected day eva!

mane boleh lupa nak update pasal my birthday aritu. yea I'm turning 18 officially :O



that morning was just the girls of my practicum wished me. suram je. macam beza sangat ngan zaman-zaman sekolah. yela sape nak ingat birthday budak keding ni.

 malam lepas buka, Tasha and Rehan keluar jap konon-konon nak study math. tiba-tiba dorang masuk ngan kek and budak-budak 1 wing nyanyi kat  bilik. sumpah tak perasan langsung dorang plan benda ni. cayalah. memang leh dapat award pelakon wanita terbaik! thanks a lots guys for the surprise and they really make my day and we had so much fun! =)


I'm touched bila nampak note ni dalam phone Tasha :')

10 minit lepas tu, Aishah call suruh turun. ni pun konon-konon nak bagi something la kan. sekali tengok Deedy pun ada. aduhh. dorang berdua ni kaki prank. Aishah datang dari belakang and yikes! kena simbah air sirap + air katira atas kepala. hamek kau! lencun okeyyyyyyyyy. dah la sirap pekat ngan jelly-jelly air katira lagi. masuk bilik muka budak tak bersalah je.

not to forget, those people who wishes me birthday earlier that night. love it!