Thursday, February 21, 2013

How I roll in my semester break

baru sem 1 dah plan memacam, kemain! List Projek Cuti Sem ni drpd study week lagi dah ada dalam kepala. Well, bila tension banyak benda kena baca and hafal, maka terciptalah list cenggini. hewhew. so what's on the list?

#1
 Marathon cite Gossip Girl (GG) Season 5. Tapi malangnya, 1 episod je yg leh play. Lain2 sume corrupt *sedih*

#2
 Memasak! Trying new recipe excites your adrenaline to cook.
 Antara yg berjaya
 Ikan Siakap Stim Masak 3 Rasa, Ayam Masak Merah and also Macaroni & Cheese


#3
 Helped Wana pack doorgift for her bro's wedding.  Disebabkan masing2 gigih nak habiskan packing dgn mengadap 3 movie continuously n makan every 1 hour kot, maka terbinalah 'Kotakland' ktorg. Kotakland lah sgt.


#4
Celebrate birthday Wana. She's already 20 years old! and I'm counting down each day to reach that number too.

Surprise ala tak surprise birthday kat Taman Tasik Cempaka.

#5
Helped Maklang to refurbish her house which is in front of my house for rental.


antara pekerja-pekerja contoh kita

#6
Balik kampung! Yes, during Chinese New Year holiday and we went to Pantai Tanjung Bidara.


Last but not least,  I went to Alamanda on the last day of semester break to catch up movie and guess who I met???!!!

Hanis Zalikha from Gangster Celop movie.

&

Pelakon "Hantu Kak Limah Balik Rumah"
"Nak amek gambar ngan Kamal Adli tak?"
"Taknak. Nak ngan dia ni."

So, that's all from me. Ada jugak 2 3 benda yg nak buat dalam list, tapi tak terbuat sbb..sebab ade sebab laa. Haaa. Mungkin boleh buat untuk cuti sem akan datang? Heeee. Ok bye!

No comments:

Post a Comment